keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ja olet elossa



"Kriisiä toisensa jälkeen. Mieli muuttuu kuin tuuliviiri. Usein tuntuu ettet tiedä kuka olet. Muut ihmiset näyttävät silmissäsi joko pahoilta tai hyviltä, välimaastoa ei ole, kaikki on niin mustavalkoista. Tuntuu, että olet usein joko ahdistunut, masentunut tai vihainen. Vasta painoksi taas impulsiivinen ja vauhdikas. Ääripäitä. Takerrut ihmisiin joko täysin tai työnnät heidät mahdollisimman kauas itsestäsi. Ristiriitoja on joka puolella. Muistisi on alkanut pätkiä. Olet hämmentynyt ettet pysty muistamaan yksinkertaisiakaan asioita samalla tavalla kuin ennen. Kaadat viskiä taas kurkusta alas, hetken ajan haluat vain unohtaa. Humalassa kaikki on helpompaa. Kun viina on tarpeeksi noussut päähäsi isket tämän illan säädön. Harrastat merkityksetöntä seksiä, joka sillä hetkellä tuntuu hyvältä sekä hauskalta. Jälkeen päin rankaiset itseäsi taas siitä. Olosi tuntuu sietämättömältä sekä yksinäiseltä jälleen. Huomaat taas pian löytäväsi itsesi hänen syleilystä. Miten päädyt aina tähän vain uudestaan?"





















"Maailmasi näyttää valoisalta pitkästä aikaa. Kuin olisit herännyt pitkästä talviunesta. Aikaa on kulunut jo yli vuosi. Miten päädyit pohjalta takaisin elävien kirjoihin? Kysyt sitä varmasti itseltäsi usein ja tiedät myös siihen vastauksen. Kaiken sen ajan kun välttelit ihmisiä ettet tulisi hylätyksi ja tunsit itsesi yksinäiseksi, et kuitenkaan ollut yksin. Sinulla oli aina se yksi ihminen vierelläsi, joka menisi vaikka läpi tulen, kiven ja jään pelastaakseen sinut." 



"Näe minut, minä olen todellinen minäsi, joka puhuu sinulle. Kuule minut, minä kerron sinulle totuuden. Usko minua, koska minä en koskaan hylkäisi sinua niin kuin sairautesi, joka istuttaa sinulle vääristyneitä ja myrkyllisiä ajatuksia tajuntaasi. Löydä oma sisäinen äänesi. Pystyt ihan mihin vain jos vain uskot itseesi."

~ Ja olet elossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti